Vouw- , Paneel-, overgordijnen en ophangsystemen


gordijnen-ophangsystemen-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png
gordijnen-sfeer.jpg
gordijnen1.png
vouwgordijnen.png

Een zorgvuldig uitgekozen gordijn maakt van je interieur een warme thuis. Op welke soort gordijn je ook je zinnen gezet hebt, je vindt het bij Binnenhuisdecoraties Van Hoof. Kies uit onze ruime selectie vouwgordijnen, paneelgordijnen, overgordijnen, voiles en transparante stoffen. We hebben ook allerlei soorten ophangsystemen in huis: met rails, roeden of zeilringen.

Onze merken: Jab, Kobe, Wind, Gardisette, Unland, Live In, Gea, Holland Haag, Shadow Inside, Dizz Design. Keuze zat dus!

Interesse? We meten gratis op én maken met plezier een vrijblijvende offerte.

Onze producten


Vouwgordijnen

vouwgordijn

Vouwgordijnen geven uw interieur een warme uitstraling. We hebben een uitgebreid gamma, van uni's en dessins tot structuren. Onze collectie bevat niet alleen naturellen, zoals wit en grijs maar ook tal van frisse tinten.

Onze collectie biedt transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. U vindt altijd de stof die past bij uw smaak en interieur. Onze confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit en op maat gemaakt met oog voor detail.

Alle vouwgordijnstoffen zijn immers ook geschikt voor gordijnen, hierdoor zijn ze uitstekend te combineren!

Paneelgordijnen

Paneelgordijn

Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof. Deze banen stof kunnen voor elkaar langs worden geschoven over een bovenrail.
Paneelgordijnen geven jouw interieur een passende sfeer.

U kan bij ons kiezen voor transparante stoffen, die een zachte lichtinval creëren. Ook zijn er verduisterende stoffen, die ideaal zijn voor openslaande deuren of hoge ramen in de slaapkamer.

Kortom kan u paneelgordijnen helemaal aanpassen naar jouw smaak en interieur.

Overgordijnen

Overgordijnen

Al jarenlang zijn onze overgordijnen zeer gewild!

Prachtige plooien geven gordijnen al jaren zijn tijdloze schoonheid. Kiest u voor een mooie vlinderplooi of voor een moderne enkele plooi. De plooikeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw gordijn.

Ophangsystemen (rails, roeden, zeilringen)

U kan uw gordijnen op diverse manieren ophangen, zoals op een rails, direct tegen het plafond zodat alle aandacht gaat naar uw gordijn, op een roede, en dan kan u nog de keuze maken uit diverse zeilringen in diverse kleuren.

We beschikken over een ruim assortiment zodat iedereen zijn eigen "huiselijke" sfeer kan bepalen.

Voiles en transparante stoffen

Een unieke collectie voiles en gordijnstoffen waarin u zeker en vast uw smaak terugvindt. Zowel qua kwaliteit, gebruikscomfort hanteren wij de hoogste norm!