Velux


velux3.png
velux2.png
velux5.png
velux1.png
velux4.png

Ben je op zoek naar accessoires voor een Velux-raam in je woning? Bij ons vind je zowat alles: van muggengaas over verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen, tot zonneschermen voor buiten. Liever een rolluik op elektriciteit of zonne-energie, een plissé gordijn of jaloezie? Ook dat vind je bij Binnenhuisdecoraties Van Hoof. Zelfs voor een onderhoudskit, kleine reparaties (een klink, slotplaat, scharnier, …) en het vervangen van de glasplaat kan je bij ons terecht.

Interesse? We meten gratis op én maken met plezier een vrijblijvende offerte.

Onze producten


Rolluiken (elektrisch of zonne-energie)

Velux Rolluik

Elk VELUX rolluik biedt 6 bescherminsfuncties: een bescherming tegen te felle warmte in de zomer, een goede isolatie in de winter, een beperking van het lawaai, een optimale verduistering, een afradende werking tegen inbraak en een bescherming van uw privacy.

De VELUX rolluiken zijn volledig aangepast aan uw wensen en noden. Alle VELUX dakvensters kunnen voorzien rolluiken. De elektrische rolluiken zijn ideaal voor vensters die onbereikbaar zijn. (Let op: hiervoor moet wel stroom voorzien worden. Dankzij de rolluiken op zonne-energie, doet u aan energiebesparing.

Rolgordijn (verduisterend of lichtdoorlatend)

Velux Rolgordijn

Het uitgebreide gordijnengamma van VELUX biedt altijd een oplossing die bovendien perfect en probleemloos past bij alle VELUX dakvensters.

Het gamme bevat zeer veel motieven en kleuren zodat u altijd een gordijn kunt kiezen dat perfect aangepast is aan uw interieur. Wilt u de nacht langer laten duren en daglicht bannen uit uw woning? Dan kiest u voor het verduisteringsgordijn.

Muggengaas

Muggen en andere ongewenste gasten kunt u buitenhouden dankzij het VELUX muggengaas.

Buitenste zonneschermen

Velux Buitenste zonnescherm

Het VELUX buitenste zonnescherm beschermt tegen de warmte. De zonnestralen worden gestopt vóór ze het glas bereiken. Zo wordt de indirecte hitte tot wel 90% gereduceerd. Dat helpt om uw kamer aangenaam te houden op warme zomerse dagen. Bovendien is het zonnescherm transparant zodat uw uitzicht onbelemmerd blijft en de lichtinval optimaal is.

Plissé of aluminium jaloezie

Velux Plissé

VELUX plissé of aluminium jaloezie is een elegante en klassieke raamdecoratie. Het heeft een verduisterend effect wat het ideaal maakt voor gebruik in slaapkamers.

Het vergroot het comfort, geeft een verduisterend effect en het kan op iedere gewenste positie in het dakraam stop gezet worden.

Glasplaten

Condensatie in het glas, barst, .... wij vervangen ze!

Onderhoudskit + Kleine reparaties

Met het juiste onderhoud kunt u de levensduur van uw dakvensters aanzienlijk verlengen. Verwijder regelmatig de bladeren en het vuil in de gootstukken rond uw dak venster. Daarnaast raden wij u aan de houten dakvensters mee op te nemen in de schildercyclus van uw woning. De witte, polyurethaan dakvensters zijn onderhoudsarm en kan u gemakkelijk onderhouden met een vochtige doek.

Kleine reparaties zoals slotplaat, scharnieren, klink,... kunnen wij ook voor U vervangen.