Tal van zonweringproducten


copa.jpg
zonwering7.png
zonwering2.png
zonwering1.png
zonwering9.png
zonwering-rolgordijn-binnenhuisdecoratievanhoof.jpg
zonwering6.png
luxaflex-1-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png
luxaflex-3-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png
luxaflex-2-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png
verticale-lamellen.png
zonwering3.png

Buiten is het heerlijk vertoeven in het zonnetje, maar binnen kan zonlicht soms ook storend zijn. Ben je op zoek naar jaloezieën, lamellen, horren of rolgordijnen? Dan zit je goed bij Binnenhuisdecoraties Van Hoof.

Kies uit ons ruime assortiment: wij verdelen zowel Luxaflex, Copa, Diaz, Louverdrape, Zonnelux, Velux als Yes.

Hieronder een overzicht van de regio's waar we actief zijn:

Baal Beerzel Berlaar Bonheiden
Booischot Boortmeerbeek Duffel Haacht
Hallaar Heist-op-den-Berg Keerbergen Kessel
Koningshooikt Lier Lint Mechelen
Nijlen Onze-Lieve-Vrouw-Waver Peulis Putte
Rijmenam Schriek Sint-Katelijne-Waver Tremelo

 

Interesse? We meten gratis op én maken met plezier een vrijblijvende offerte.

Onze producten


Horizontale Aluminium jaloezieën

Horizontale Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, afkomstig van speciale plantages.

Verticale jaloezieën/lamellen

Verticale jaloezieën/lamellen

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën / lamellen zijn weer helemaal terug. Met dit product kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. Ruime keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

Plissé en Duette

Plissé en Duette

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, geweven structuren. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé en Duette zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Rolgordijnen

Rolgordijn

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne designs, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht.

Duo rolgordijnen

DuoRolgordijn

De brede horizontale banen scheppen een ruimtelijk gevoel, terwijl u meester blijft van uw privacy. Uitgebreide collectie hoogwaardige duo rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam.

Horren / Muggengaas

Horren / Muggengaas

Heeft u last van insecten en zoekt u een goede hor op maat? Zowel voor ramen, deuren, schuifdeuren,...